Om os

Mere bevidste valg

 

Formålet med conscious.dk er at vi skal begynde at vælge mere bevidst. Vi har fokus på produkter uden engangsplastik emballage og produkter der kan bruges igen og igen. 

 

Vi fokuserer endvidere på produkter der IKKE indeholder meget vand, fordi det fylder mindre og dermed reducerer transportvolumen og -vægt samtidig med at det fylder mindre i dit hjem.

 

Vi tror på individuel handling og overordnet set at små handlinger hos mange er bedre en perfektion blandt få. Vi ønsker derfor at gøre det nemmere at købe mere bevidste produkter samlet et sted, og vi har derfor lavet vores bud på et bevidst sortiment af kvalitetsprodukter.

 

Vores principper

Bag conscious.dk ligger der nogle vigtige principper som vi følger hver dag og som er grundlaget for det vi laver


 

Alle produkter er nøje udvalgt, næsten altid plastikfri* og af høj kvalitet. Vi undersøger og tester produkter for at være sikker på at de lever op til vores standarder.

  

 

Vi vægter ærlighed og tilgængelighed. Produkter skal være nemt tilgængelige og man skal være sikker på at det man køber er det som bliver lovet. 

Vi fokuserer på genanvendelighed. Vi ønsker at tilbyde alternativer til engangsprodukter så du kan anvende dine produkter igen og igen.

* Nogle produkter kan forekomme med plastiklåg eller pumpe, der andre alternativer ikke er mulig

 

 

 

Kvinden bag conscious.dk

 

Med min faglige baggrund indenfor biologi og medisinsk forskning, samt sundhed og ernæring, har jeg altid haft en stor interesse for både individuel sundhed i tillæg til jordens velbefindende. 

 

Vi begyndte vores rejse mod en mere bæredygtig livsstil for knap 10 år siden med små skridt og har derefter gradvist gjort ændringer i vores liv der giver mening for os.

 

Vigtige ændringer for os var at reducere affald, især engangsplastik, købe mere brugt og selv vedligeholde og reparere ting.