"Min papkasse ser brugt ud"

Præcis, det er den også!

Vi bruger genbrugte papkasser og papirfyld.

Vi bruger ekstra tid på at indsamle genbrugte og rene papæsker og papirfyld.

Lokale virksomheder som Imerco Billund samler sin emballage sammen, som vi henter og genanvender til vores forsendelser.

Du kan derfor opleve at nogle papæsker ser brugte ud eller at der er plastiktape på.

Hvis vi ikke har en lille nok papkasse til din bestilling, kan vi muligvis bruge en ny konvolut i stedet, da det er bedre end at bruge en alt for stor papæske.

Læs om vores mission
 • 📦 Genanvendte papkasser

  Alle papkasser er genbrugt. Nogle af vores leverandører bruger også genanvendt emballage, og du kan derfor opleve at få din opvaskesæbebar pakket ind i en avis fra Amsterdam.

 • ♻️ Genanvendt fyld

  Vi anvender genbrugt papirfyld og komposterbart majsfyld. Modtager du plastikfyld, er det fordi vi har modtaget det fra vores leverandører.

 • 🙅🏽‍♀️ Papirtape

  Vi anvender ikke plastiktape, men kun vores smukke papirtape. Plastiktapen der kan forekomme, er rester fra de papkasser som vi genanvender.

"Plant mig"

Med din bestilling modtager du altid et håndskrevet visitkort, der kan plantes. Kortet er lavet af genbrugspapir og indeholder en blanding af 20 hjemmehørende vildblomstfrø.

Hvordan gør du det?

 1. Riv det i mindre stykker
 2. Gå udenfor i haven
 3. Smid lidt jord ovenpå papiret
 4. Vent på dine smukke vilde blomster

Har du spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på mail@conscious.dk eller anvende vores kontaktformular. Vi svarer på alle henvendelser indenfor 1 hverdag.