6 tips til værtindegaver

6 tips til værtindegaver

Når vi fejrer begivenheder og besøger venner, er det vigtigt at være bevidst. Ved at give mere en værtindegaver med mening, istedet for noget impulsivt man ikke har brug for, kan vi inspirere til en mere bevidst livsstil og samtidig vise vores værter, hvor meget vi sætter pris på dem. Her kommer seks tips til en anderledes værtindegaver.

1. Håndlavet shampoo bar fra en lokal dansk producent:

Giv dine værter en luksuriøs og plejende oplevelse med en håndlavet shampoo bar produceret her i Danmark. Disse shampoo bars er skånsomme, nærende og efterlader håret rent. Udover at være veganske og bionedbrydelige er de også godkendt af Grøn salon.

 

2. Vaskeark til tøjvask:

Vaskemiddel er noget alle har brug for, og derfor en brugbar gave. Gør vasketiden nemmere med vaskeark. Du skal blot lægge et vaskeark ovenpå tøjet, og så er du klar til at vaske. Vaskearkene kommer papemballage og fylder minimalt, hvilket betyder mindre plastik og mere plads. De er også ideelle til at tage med på rejse.

 

3. Håndlavet, økologisk og vegansk sæbebar produceret i Danmark:

Forkæl dine værter med en håndlavet sæbebar, der er fremstillet i Danmark med økologisk rapsolie fra Sjælland og certificeret økologisk kokosolie. Disse sæbebarer er en skånsom og cremet oplevelse for huden. Med deres dejlige dufte fra økologiske urter og æteriske olier, vil dine værter nyde en ren og plejende oplevelse i badet. De pakkes i 100% ubleget genbrugsfiberpapir.

 

4. Genanvendelige silikoneposer til madopbevaring:

Perfekt til værtiden der går op i madlavning! Hjælp dine værter med at reducere brugen af engangsplastikposer ved at give dem genanvendelige silikoneposer til madopbevaring. Disse poser er lavet af fødevaregodkendt platinum-silikone, der er BPA-fri. Med deres selvforseglende og lufttætte egenskaber holder de maden frisk og bevarer smagen. Poserne kan nemt vaskes op i hånden eller i opvaskemaskinen og kan bruges i køleskab, fryser, ovn, mikrobølgeovn og endda til sous vide.

 

5. Opvaskesæbebar fremstillet af genanvendt madolie

Plastikfri opvaskesæbebar lavet af genanvendt madolie. Dette innovative produkt forhindrer ukorrekt bortskaffelse af madolie og reducerer tilstoppede afløb og skader på dyrelivet. Sæbebarens tykke og rige konsistens gør den effektiv mod fedt og snavs, og den efterlader tallerkener, pander og kopper rene med en strålende glans. 

 

6. Bivoksmadpapir - Genanvendeligt alternativ til stanniol og plastfolie:

Giv dine værter en god måde at opbevare mad på ved at give dem bivoksmadpapir. Disse wraps er lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld, regional økologisk bivoks, fyrharpiks og fair trade økologisk kokosolie. De er vandafvisende, fleksible og klæber til overflader, hvilket gør dem perfekte til indpakning af mad og snacks. De kan bruges til sandwich, frugt eller som overdækning til skåle i køleskabet. 


Med disse 6 anderledes værtindegaver/værtsgave kan du glæde dine værter eller værtinder og samtidig fremme en grønnere livsstil.

Tilbage til blog