Seks essentials for en mere miljøbevidst dag ude

Seks essentials for en mere miljøbevidst dag ude

I en verden, hvor bæredygtighed vinder mere og mere indpas i vores daglige valg, er det vigtigt at pakke din taske med omtanke, når du forbereder dig på en dag ude. At gøre dette ikke kun understøtter en mere bæredygtig livsstil, men hjælper også med at spare penge og reducere afhængigheden af engangsplastik. Her er seks essentials, der gør din taske klar til en mere miljøbevidst og plastfri dag.

 

1. Håndcreme i plastikfri emballage

En fugtgivende håndcreme er essentiel for at bekæmpe tør hud, især efter hyppig håndvask. Vælg en creme i fast form og papiremballage for at mindske dit plastikforbrug.

fast håndcreme der er plastikfri

Læs mere om håndcremen her.


2. Termokop: En nem måde at undgå engangskopper

En robust termokop er ikke bare praktisk til dine varme drikke; den er også et bevidst valg, der hjælper med at reducere antallet af engangskopper. 

Selvom papkopper ofte ses som et mere miljøvenligt valg end deres plastikmodstykker, indeholder de faktisk et tyndt lag plastik på indersiden. Dette plastiklag er nødvendigt for at gøre koppen vandtæt og i stand til at holde på væsker uden at blive gennemvædet. Problemet er, at denne plastik gør papkopperne vanskelige at genanvende, da pap- og plastiklagene skal adskilles, hvilket mange genanvendelsesanlæg ikke er udstyret til. Derfor ender mange papkopper desværre med at blive bortskaffet som restaffald, hvilket bidrager til miljøbelastningen.

AYA&IDA termokop

100% lækagesikker termokop fra AYA&IDA her.


3. Læbebalsam for tørre læber

For at holde læberne bløde og hydrerede, er en læbebalsam et must. Se efter produkter pakket i pap eller genanvendeligt materiale. Se eventuelt efter et multiprodukt som det her, der både kan anvendes til læber og kinder.

læbebalsam og rouge

Læbebalsam og rouge i et og samme produkt. Se den her.


4. Refill make-up

Refill make-up reducerer affald og sikrer, at du altid kan friske dit look op. På den måde kan man vælge lige præcis de produkter man har brug for, og købe en refill når man har behov for det.

Refill ZAO makeup

Praktisk refill makeup fra ZAO. Mix&Match, se alle produkter her.


5. Drikkedunk der holder dine drikkevarer kolde i 24 timer og varme i 12 timer

En genanvendelig drikkedunk er et vigtigt redskab i kampen mod engangsplastikflasker. Vælg en model i høj kvalitets rustfrit stål eller glas for at sikre, at din vandbeholder er fri for skadelige kemikalier.

På den måde kan man også komme til at drikke mere vand, undgå usunde drikkevarer som sodavand, samtidig med at man sparer penge.

drikkedunk

Se vores smukke udvalg her.


6. Madkasse: Din partner i kampen mod engangsemballage og usund mad

En genanvendelig madkasse er ideel til at medbringe frokost eller snacks og spiller en central rolle i at reducere engangsemballage og madspild.

At tage sin egen madpakke med er en nem måde at spare penge, undgå engangsemballage og lave et sundt og nærende måltid istedet for at blive fristet af fast-food og convenience mad.

HAPS madkasse med 5 rum

Praktisk madkasse med 5 rum her.

Ved at inkorporere disse seks essentials i din taske, bidrager du aktivt til en mere bevidst fremtid, mens du samtidig nyder godt af praktiske og økonomiske fordele. Bæredygtighed starter med de valg, vi træffer i hverdagen, og hver lille handling tæller i det store billede.

Back to blog